Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

«Το κυνήγι της αθανασίας - η ιστορία του μαθητευόμενου». [7 Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας]

Ένα μυστήριο πλανιέται πάνω από το κέντρο της αθήνας εδώ και μερικές μέρες. Και όσο η στιγμή πλησιάζει, η αγωνία κορυφώνεται. Τα στόματα των μυημένων συζητούν την υπόθεση και, με την υπόσχεση της γλυκιάς επίλυσής του, αναζητούν όλο και περισσότερα στοιχεία.

Η θεατρική ομάδα "SATORI" κάνει το ντεμπούντο της σε λιγότερο από μια βδομάδα, το Σάββατο 7 Μαρτίου, με αυτό το πρωτότυπο interactive θεατρικό δρώμενο που σίγουρα θα συζητηθεί. Μας καλεί να ετοιμαστούμε για μια περιπέτεια, η οποία ξεκινάει στο σκοτάδι του μεσαίωνα και φτάνει μέχρι σήμερα. Μας καλεί με την υπόσχεση πως η δική μας συμμετοχή θα ρίξει φως σε ένα μυστήριο αιώνων.

"Το κυνήγι της αθανασίας - η ιστορία του μαθητευόμενου", όπως ονομάζεται το ταξίδι της Satori team στο χρόνο, αφορά την αναζήτηση του μεγαλύτερου "χαμένου" θησαυρού στο κέντρο της Αθήνας το οποίο θα γεμίσει performances, θεατρικά δρώμενα και αναζητητές.

Έμπειροι αναζητητές που ασχολούνται με το θέμα για χρόνια, διευκρινίζουν πως οι παίχτες θα αλληλεπιδράσουμε με ηθοποιούς, αντικείμενα και τοποθεσίες, ενώ σίγουρα πρέπει να περιμένουμε μεγάλες εκπλήξεις.

Όλη η περιπέτεια που θα ζήσουν οι συμμετέχοντες, θα είναι επικεντρωμένη γύρω από τον Cenzo Renaldo di Natale, έναν Μέγα αλχημιστή του Μεσαίωνα, o οποίος κυνηγημένος από την Εκκλησία και το Κράτος, ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό που θα μπορούσε να συγκλονίσει την ανθρωπότητα. Ένα μυστικό που θα κληθούν οι ίδιοι οι παίχτες να ανακαλύψουν παίρνοντας στα χέρια τους την τύχη ολόκληρων γενεών!

Η Satori team ευελπιστεί, αυτό το πρωτότυπο παιχνίδι - θεατρικό δρώμενο, να γίνει η αρχή για μια νέα προσέγγιση στο θέατρο, όπου τα όρια της σκηνής και της πλατείας των θεατών εξαλείφονται και, οι ηθοποιοί με τους θεατές μπερδεύονται, ώστε οι τελευταίοι να γίνουν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της ιστορίας. Έτσι, τίθεται λοιπόν η πρόκληση. Το θέατρο να μην αποτελεί πια μια υπόθεση μόνο ειδημόνων και μυημένων θεατών, αλλά να γίνει υπόθεση όλων, όπου θα συμμετέχουν όχι μόνο οι παίκτες αλλά και η ίδια η πόλη! Είστε έτοιμοι;

 

Η ιστορία του μαθητευόμενου παίρνει σάρκα και οστά με σημείο εκκίνησης το Πολυτεχνείο (Στουρνάρη και Πατησίων), στις 12:30 το μεσημέρι του Σαββάτου 7/3. Ενώ λήγει το βράδυ, με το μεγάλο "Alchemist Party", στο οποίο θα βραβευθούν οι αλχημιστές που τα κατάφεραν και θα ολοκληρωθεί η περιπέτεια με το τελευταίο θεατρικό δρώμενο, στο οποίο φυσικά θα περάσουμε υπέροχα υπό τους ήχους μεσαιωνικών μουσικών!

Η τοποθεσία της κατάληξης της θεατρικής περιπέτειας και του πάρτυ καλύπτεται τη νεφέλη του μυστηρίου όπως και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες.

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται από τις Εκδόσεις Μαΐστρος (Ιπποκράτους 146, 3ος όροφος) καθημερινά 11πμ-3μμ, αλλά και μέσω των βασικών συντελεστών του event: Ανθή- 6979924287. Μάνος- 6940992464. Παύλος- 6979085710. Το κόστος του εισιτηρίου είναι 3 ευρώ.

Αξίζει βέβαια να σημειώσω πως η αναζήτηση έχει ήδη ξεκινήσει καθώς όσο πλησιάζουν οι μέρες, νέα στοιχεία θα έρχονται στο φως για όλα όσα έχουν συμβεί και για όσα θα ζήσουμε εκείνη την ημέρα….

Για περισσότερες πληροφορίες:

Σελίδα στο Facebook

mail: Satoridramateam@yahoo.gr
Τηλέφωνα επικοινωνίας: Ανθή- 6979924287. Μάνος- 6940992464. Παύλος- 6979085710.
*Οι τελευταίες πληροφορίες της ιστορίας όπως διακινούνται από στόμα σε στόμα και από πάπυρο σε πάπυρο:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου